Over ons

Na een hele poos als gedreven en gepassioneerd technieker in de sector kreeg ik begin april 2019 de kans om de werkzaamheden van Decosan Lochristi over te nemen. Dit door de welverdiende pensionering van de zaakvoerder. Na overleg zagen Etienne De Stercke en zijn echtgenote een waardige opvolger in mij, en hadden ze er vertrouwen in dat hun klanten in goede handen zouden zijn.

Over mezelf

Al van kleinsaf was ik reeds in de ban van alles wat met techniek te zien heeft, en was dit ook waar ik met bezig was. Door jaren van ervaring op diverse gebieden en erkende opleidingen ben ik  uiteindelijk de installateur geworden die ik nu ben. Mijn taken zijn voor mij de ideale mix van vakmanschap, interessant veelzijdig werk, contact met klanten. Door mijn verscheidenheid van ervaringen is het een verrijking om deze als een geheel te gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden om jullie problemen of vragen op te lossen.

Wij kunnen een persoonlijke aanpak & overleg garanderen. Geen oneindige tussenpersonen, dus minder miscommunicatie, wat resulteert in uw voordeel. Wij denken graag met u mee om tot een goede oplossing te komen.  We werken voor onszelf, dus streven we ook vooral naar klantentevredenheid.  We zijn graag trots op ons werk, en dit kan enkel als het goed is.

Is uw verwarmingsketel aan een onderhoud toe?

Is uw installatie aan
vervanging toe?

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf wat onderhoud en herstellingen betreft (verwarmings)installaties. Dus contacteer ons. Ook voor uw sanitair, uw sanitaire toestellen en installaties, uw badkamer, renovatiewerken, warmwaterbereiding, regenwaterrecuperatie, kleine elektriciteitswerken, kleine reparaties, etc. kan u bij ons terecht.